
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası başkanlık seçiminde, resmi olmayan sonuçlara göre beyaz liste adayı Sebahattin Gündoğdu ve ekibi seçimi kazandı.
Bugün gerçekleştirilen Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde heyecanlı yarış sona erdi. Beş sandıkta gerçekleştirilen seçimde, ilk dört sandığın sonuçlarına göre üç sandıkta birinci çıkan beyaz liste adayı Sebahattin Gündoğdu ve ekibi, resmi olmayan verilere göre seçimin kazananı oldu.
Mavi liste adayı Çetin Demirci ile Sebahattin Gündoğdu arasında geçen yarışta, sandıklardan çıkan sonuçlar dikkat çekti.
İlk dört sandığın sonuçları
1. Sandık: Beyaz liste 84 – Mavi liste 43
2. Sandık: Mavi liste 42 – Beyaz liste 34
3. Sandık: Beyaz liste 57 – Mavi liste 57
4. Sandık: Beyaz liste 84 – Mavi liste 48
5. Sandık: Beyaz liste 33 – Mavi liste 34
Üçüncü sandıkta oyların eşit çıkmasının ardından gerçekleştirilen kura çekimini beyaz liste adayı Sebahattin Gündoğdu kazandı.
Sebahattin Gündoğdu ve ekibini tebrik ediyor, seçim sonuçlarının Ardahan iş dünyası ve esnafı için hayırlı olmasını diliyoruz. Yeni dönemin Ardahan’ın ticari ve ekonomik gelişimine katkı sağlamasını temenni ediyoruz.
Haber / Barış Bilgin