
Ataşehir Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen 8. Geleneksel Hamsi ve Kültür Festivali 21 Aralık Pazar günü Prestij Caddesinde yoğun katılım ile gerçekleşti.
Ataşehir Trabzonlular Derneği Hamsi Festivaline; Ataşehir Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çiftçi, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Atakan Anıl Dizdaroğlu, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Birkan Yıldız ve çok sayıda Belediye meclis üyesi ve STK yönetecisi katıldı.
Ataşehir Trabzonlular Derneği Başkanı Haluk Sadıkoğlu yaptığı konuşmada “Ataşehir Trabzonlular Derneği olarak düzenlediğimiz 8. Geleneksel Hamsi ve Kültür Festivalimize hepiniz hoş geldiniz. Daha önceki yıllarda olduğu gibi bugün de horonla, müzikle ve soframızı paylaşarak kültürümüzü yaşatıyoruz. Sloganımız ‘Hayde Trabzon; birlikte Trabzon, birlikte Türkiye.’ Bu birliktelik bizim en büyük gücümüzdür” dedi.


