DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

ARDAFED, Ardahan’da 337 Öğrenciye Giyim Yardımı Yaptı

Yayınlanma Tarihi : Google News
ARDAFED, Ardahan’da 337 Öğrenciye Giyim Yardımı Yaptı

Merkezi İstanbul Şişli’de bulunan ve Başkanlığını Orhan Çerkez’in yaptığı İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) Sosyal sorumluluk ve eğitim projelerine vermeye devam ediyor.

Ardahan ilinin kronik sorunlarının yakından incelenmesi, değer ve potansiyellerini gün yüzüne çıkarabilmesi ve böylelikle topyekûn kalkınmasına vesile olabilecek fikir, deneyim ve eleştirileri bütünleşik, sistematik ve analitik bir yapıya kavuşturulması amacıyla ARÜ Ardahan Ekonomik ve Sosyal Uygulama ve Araştırma Merkezi (ARESAM) tarafından gerçekleştirilen Ardahan Çalıştayı’na ekibiyle katılan ARDAFED Başkanı Orhan Çerkez, 337 öğrenciye giyim yardımı yaptı.

Ardahan’a büyük önem veren ve her fırsatta sorunları dile getiren Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Orhan Çerkez, yardım kolilerini İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut’a teslim etti. Giyim yardım malzemelerini tesli alan Bulut, ARDAFED Başkanı Orhan Çerkez’e teşekkür etti.

TANITIM GÜNLERİ OCAK 2023’TE YAPILACAK

Merkezi İstanbul Şişli’de bulunan ve Başkanlığını Orhan Çerkez’in yaptığı Ardahan Dernekler Federasyonu, 12-13-14-15 Ocak 2023’de İstanbul Maltepe sahilinde Ardahan Tanıtım Günleri etkinliklerine hazırlanıyor. İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) her yıl geleneksel hale getirdiği Ardahan Tanıtım Günleri, Federasyona üye Dernekler ile birlikte Ardahan yöresel ürünlerinin satılacağı ve bölge sanatçıların sahne alacağı bir organizasyon olacağı belirtildi.

YORUM YAP