DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

İst.And.Yak.Göle Derneği Kahvaltı Programı ve Kongre Yaptı

Yayınlanma Tarihi : Google News
İst.And.Yak.Göle Derneği Kahvaltı Programı ve Kongre Yaptı

Merkezi İstanbul Çekmeköy’de bulunan ve kurucu Başkanlığını Yılmaz Yeni’nin yaptığı Ardahan ili Göle Derneği, 17 Mayıs Pazar günü kahvaltı programı ardından 1.Olağan kongresini gerçekleştirdi.

İstanbul Anadolu Yakası Göle Derneği, 6 ay önce resmi kuruluşunu gerçekleştirdikten sonra Pazar günü Çekmeköy Belediyesi Halk Kafe sosyal tesislerinde kahvaltı programı düzenledi. Kahvaltıya; Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Engin Demirkuş, Prof.Dr.Adem Yılmaz, Siyasal Yaşam Gazetesi imtiyaz sahibi Erkan Sarıkaya, CHP Üsküdar ilçe Başkan yardımcısı Sönmez Küpeli, CHP Çekmeköy ilçe Başkan yardımcısı Mert İnanç Yılmaz, Kayaaltı Köyü Derneği Başkanı Tulin Bozkurt, Yazar Sevgi Sarıtaç Yılmaz, Köprülü Derneği And.Şube Başkanı Kenan Sarıkaya ve çok sayıda STK yöneticisi ve iş insanı katıldı. Etkinliğin sunuculuğunu İdris Yıldırımcı yaptı.

İstanbul Anadolu Yakası Göle Derneği, kahvaltı programı ardından Divan Başkanlığını ARDAFED Başkanı Engin Demirkuş’un yaptığı 1.olağan kongrede kurucu Başkan Yılmaz Yeni oy birliği ile Başkan seçildi. Aynı zamanda Senemoğlu Köyü Derneği Başkanı olan Yılmaz Yeni, yaptığı konuşmada İstanbul Anadolu yakasında Göle nüfusunun temsiliyet konusun bir boşluğu dolduracaklarını ve önümüzdeki dönemde önemli projelere imza atacaklarını belirtti.

YORUM YAP