DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Köprülü Beldesi İmara Açılıyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Köprülü Beldesi İmara Açılıyor

Ardahan Köprülü Beldesi (Koreveng) son yıllarda Büyük şehirlerde yaşayan emekli gurbetçilerin artık yaz aylarında tatilerini memleketlerinde geçirmeleri üzerine, Köprülü Beldesi kış aylarında 2 bin olan nüfusu, yaz aylarında 10 bine kadar çıkıyor. Son yıllarda artan nüfusa paralel Konut yapımıda arttı.

Köprülü Belediye Başkanı Yücel Akkoç, Köprülü Beldesi´nde mahallelerin haritasının çıkarıldığını ve imara açılması yönünde çalışma başlattıklarını açıkladı.

Köprülü Belediye Başkanı Yücel Akkoç yaptığı açıklamada, “İl Bank Erzurum Bölge Müdürlüğünden gelen mühendislerle birlikte 4 mahallemizin haritasını, sokak adlandırması haritası ve imara açılması ve imar durumu için caddelerimizi sokaklarımızı gezdik, ezbitlerini aldılar. İlk etapta Köprülü Merkez imar değişikliği ve imara açılması yapılacak. 4 mahallenin haritası çıkarılacak, her mahallenin imar durumu ve caddelerin genişliği sokak adlandırılması yapılacak. İl Bank Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Çidem´e harita ve imar ile ilgili başvurumuzu kabul gördükleri için teşekkür ediyorum. İnşallah 3 ay bitirileceğini hedefleniyor” dedi.

YORUM YAP