Kars ve Ardahan bölgesinin yöresel yiyeceği olan Kaz eti için 2 Akademisyen Anket düzenliyor.
İstanbul Gedik Üniversitesi’nde görevli akademisyenler Ardahan Eğitim Vakfı yönetim kurulu üyesi Dr. Binali Kılıç ve Doç. Dr. Tuna Uslu “Kaz Eti’nin Duygusal Analizi” konulu anket çalışması başlatılar.
Anket için yapılan açıklamada “Son günlerde, yazılı, görsel ve sosyal medyada kaz ile ilgili haberlere sık sık rastlamaktayız. Bu anket çalışması ile, siz değerli tüketicilerin “Kaz Eti’nin özel günlerde tüketim tercihleriniz ve Kaz Eti’nin duygusal analizi” yapılacaktır. Bilimsel çalışmaya verdiğiniz katkı, ayırdığınız zaman ve işbirliğiniz için teşekkür eder, şimdiden mutlu yıllar dileriz.”