AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, Ankara’da Bakanlıklarda ziyaretlerde bulunarak Ataşehir İlçesi için eli dolu olarak döndü.
AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i, AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan ile birlikte ziyaret etti. Ataşehir FSM hastanesi bahçesine yapılacak olan 1200 yataklı yeni hastane ile ilgili proje çalışmalarını görüşüldü.
AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Milletvekili Ravza Kavakcı Kan, AK Parti Ataşehir İlçe Başkan Yardımcıları Halil İbrahim Yazıcı, Ahmet Fatih Kılıç ve Meclis Üyesi Haluk Sadıkoğlu ile birlikte ziyaret etti. Ataşehir’le ilgili Bakan Soylu’ya bilgilendirme yapıldı. Ataşehir Kaymakamlık binası ve İçerenköy Polis Karakolu yapımı için olur alındı. Ardandan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank ziyaret edilip, Ataşehir‘le ilgili Bakanlığı ilgilendiren konularda değerlendirmelerde bulunuldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımlar ve işletmeler genel müdürü Ahmet Dilsiz ile Ataşehir ilçesine yapılacak spor yatırımları ile ilgili görüşüldü. Ayrıca Özelleştirme İdaresi Başkanı Bekir Emre Haykır ilede Ankara’da görüşüldü. Ataşehir Hükümet konağı için arsa talebi konuşuldu.
AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, ”Ataşehir İlçesi kısa zamanda tüm kamu kurumlarıyla tek çatı altında hizmet, Ataşehir’e komşulara hayırlı olsun. Ataşehir halkı adına şükranlarımızı sunarız” dedi.