DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Türkiye Yardım Sevenler Derneği İstanbul Şubesi Kahvaltı Programı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Türkiye Yardım Sevenler Derneği İstanbul Şubesi Kahvaltı Programı

1928 yılında kurulan Türkiye Yardım Sevenler Derneği İstanbul Şubesi, 5 Kasım Çarşamba sabahı İstanbul Bostancı Deniz Restaurant’ta geniş katılımlı kahvaltı programı düzenledi.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Özen Çınar, yaptığı açıklamada ”Çalışma arkadaşlarımla beraber bu işi yürütüyoruz, götürüyoruz. Değerli bağışçılarımız bunlar sizin katkılarınız ile oluyor. kıymetli bir derneğin üyesiyiz. Atatürk döneminde 1928’de kurulmuş bir dernek” dedi.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Özen Çınar ev sahipliğinde Bostancı Deniz Restaurant’ta düzenlenen dostluk ve dayanışma kahvaltı programına; Kars Ardahan Iğdır Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Abdullah Akbulak, Ünlü Sanatçı Coşkun Sabah, Bakırköy Kent Konseyi Başkanı Halit Kızılırmak, TÜDER Başkanı Levent Küçük, Sosyolog Serap Duygulu, İstanbul Kültür ve Dayanışma Dernekleri Federasyonu Başkanı Hüsnü Bediroğlu, Yeditepe Üniversitesi Gıda Mühendisi ve Gastronomi Uzmanı Dr. Arzu Durukan, Siyasal Yaşam Gazetesi imtiyaz sahibi Erkan Sarıkaya, İDF Genel Başkan yardımcısı Hamit Yazıcı, İş İnsanları Serdar Toptaş, Mehmet Saçu, Gökhan Gündem ve çok sayıda iş insanı katıldı.

 

YORUM YAP