
CHP İstanbul İl Başkanı adayı olan Cemal Canpolat, miting gibi adaylık açıklaması yaptı.
İstanbul’da sayısız başarıya imza atan önceki dönem CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, CHP İstanbul İl Başkan adaylığını İl başkanlığının önünde, binlerce partilinin huzurunda açıkladı.
CHP İstanbul il başkanlığı 38. Olağan Kongresi için adaylığını açıklayan Cemal Canpolat’a destek için partililer il başlandığına akın etti. Partililere bir konuşma yapan Cemal Canpolat CHP il başkanlığına aday olduğunu resmen açıkladı.
Cemal Canpolat yaptığı açıklamada “Ben il Başkanı olduğumda torpille bir yerlere gelmek yok. Herke ön seçimle gelecek. Kimse kenarda köşede unutulmayacak. Bugün önce İstanbul’da, sonra tüm Türkiye’de Kuvâ-yi Milliye ruhunun ışığında, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, iktidar meşalesini hep birlikte yakmak için İl Başkanlığımızda bizlerle tek yürek olan tüm örgütümüze teşekkür ederim” dedi.