Anasayfa / Gündem / Kars Kaşar Peynir’i Ataşehir’de Büyük İlgi Görüyor

Kars Kaşar Peynir’i Ataşehir’de Büyük İlgi Görüyor

Kars ve Ardahan bölgesinin yöresel yiyeceği olan Kaşar peyniri, İstanbul Ataşehir ilçesinde yöresel yiyecekler festivalinde ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.

Kars ve Ardahan bölgesinde yüksek rakımlı dağlarında yaklaşık 2 bin Çiçek çeşidi ile beslenen hayvanlarda elde edilen Süt’ten yapılan Kaşar peyniri yüsek vitamin, eşsiz lezzeti, organik ve sağlıklı olmasından dolayı büyük şehirlerde yoğun talep görüyor.

Ataşehir K. Bakkalköy mahallesi Tapu dairesi karşısında 06-24 Haziran arasında Kars, Ardahan ve Iğdır yöresel yiyeceklerin sergilendiği standlarda en fazla Kars kaşarı ve Ardahan Kaz eti ilgi görüyor. Organizasyonlardan Muharrem Korkut ile yaptığımız görüşmede Kars, Ardahan ve Iğdır illerinde getirdikleri tamamen organik olan yöresel yiyeceklerin satın almaya gelen misafirlere, yöresel sanatçılarında konser verdiğini açıkladı.

 

Göz Atın

Aşkın Bingöl, Gençleri Spor Yapmaya Çağırıyor

Genç Sporcu ve işletmeci Aşkın Bingöl, özelikle büyük şehirde yaşayan gençlerin spor salonlarından yararlanarak sağlıkları …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir